menu

Historie

Wij zijn de grootste healthclub in de regio Schoonhoven, maar wie zijn wij nu eigenlijk?

Op 22 april 1982 werd de grondsteen gelegd voor Sportcentrum Nippon. Gedurende de eerste twee jaren gaven wij les in verschillende sportzalen in regio Schoonhoven.

In 1984 wisselde Sportcentrum Nippon van accommodatie en vestigde zich aan de Koestraat 122a. Gedurende negen jaar hebben Madi el Ayachi en zijn vrouw Rkia, de eigenaren van Sportcentrum Nippon, aan het idee gesleuteld om een modern sportcentrum te runnen. Toen het sportcentrum uit zijn jasje begon te groeien hebben zij de keus gemaakt om in het nieuwste gedeelte van Schoonhoven een toonaangevend sportcentrum te bouwen. Op 18 september 1993 werden de deuren geopend van dit moderne sportcentrum. Hét sportcentrum in de regio, waar men op een sportieve en gezellige manier aan de body & mind kan werken.

Meer dan alleen een sportcentrum
Nippon is meer dan een gewoon sportcentrum, het is een club met een goed doordachte filosofie. Mensen die kiezen voor ons, doen dat omdat deze filosofie hen aanspreekt: zij verwachten kwaliteit en exclusiviteit, houden van gezelligheid, willen vrij zijn in hun doen en laten en zijn op zoek naar een sportieve invulling van hun persoonlijke lifestyle. Om dit te bekrachtigen werd tijdens het 25-jarig jubileum werd sportcentrum Nippon omgedoopt in Nippon the healthclub.

De grootste healthclub van de regio werd op 23 april 2007 een feit!

Meer dan 35 jaar later zijn we uitgegroeid tot een jong en gezond familiebedrijf met een open visie. We luisteren graag naar onze klanten en daar waar mogelijk passen we ons beleid aan, altijd met behoud van onze visie.