menu

Abonnementen

Hieronder tref je een greep uit onze mogelijkheden. Wij werken met flexibele programma's met voldoende ruimte voor een zomerstop of mogelijjkheden tot bevriezing in geval van ernstige ziekte/blessure. 

We hebben verschillende abonnementsvormen, voor ieder wat wils. Afhankelijk van je doel, de frequentie en de mate van begeleiding, stel je jouw ideale programma samen. Scholieren kunnen al vanaf € 27,50 per 4 weken deelnemen aan fitness, volwassenen fitnessen in de daluren onbeperkt bij ons al vanaf € 39,50 per 4 weken en met het hele gezin sport je onbeperkt voor € 119,- per 4 weken. Vraag ook naar de opties voor onze kidslessen.

Ben je minder creatief met het samenstellen van je eigen trainingsschema? Heb je specifieke trainingsdoelen? Personal Training en trainen in kleine groepen in de CrossBox is dan misschien wel iets voor jou!

Natuurlijk helpen we je bij je start op weg met jouw training. We laten je niet eerder los dan wanneer je verantwoord zelfstandig kunt trainen. Dit doen onze trainers met behulp van de nieuwste tools en high end toestellen. 

De mogelijkheden zijn bij ons groot en gericht op jouw wensen. Vul het onderstaande formulier in en je krijgt van ons zo snel mogelijk alle informatie om te kunnen starten!

 

Lidmaatschapstest aanvragen